طلاق توافقی چیست؟
طلاق توافقی یکی از انواع شیوه های انحلال عقد ازدواج است. هنگامی که ادامه یافتن زندگی مشترک و زناشویی برای طرفین ممکن نباشد، زن و مرد ممکن است با توافق یکدیگر تصمیم به طلاق و جدایی بگیرند. به موجب بند 9 ماده 4 قانون حمایت خانواده رسیدگی به موضوع طلاق در صلاحیت دادگاه خانواده می باشد. به طور کلی از نظر قانونی دو نوع طلاق توافقی و طلاق غیر توافقی وجود دارد. طلاق غیر توافقی توسط یکی از زوجین و بر علیه همسر خویش اقامه می شود. در این نوع طلاق برخلاف طلاق توافقی یکی از زوجین با جدایی مخالف است اما بهتر است که زوجین در صورت امکان به صورت توافقی از هم جدا شوند و در این راه وکیل طلاق توافقی در تهران می تواند به تسریع در روند رسیدگی پرونده کمک شایانی نماید.
میخوای وکیل بگیری؟!
قبل از اینکه وکیل بگیری؛ حتما این مقاله رو باید بخونی!
کلیک کنید: راهنمای انتخاب وکیل
طلاق پایان ازدواج دایم
طلاق شیوه ای برای پایان دادن به عقد ازدواج دائم است. ازدواج موقت با طلاق پایان نمی یابد بلکه با انقضاء یا بذل مدت و فسخ نکاح پایان می یابد. انجام طلاق توافقی باید با تشریفات خاصی صورت گیرد. بر اساس قانون حمایت خانواده مصوب 1391، انجام طلاق منوط به صدور گواهی عدم سازش از دادگاه خانواده و حضور یافتن زوجین در دفترخانه رسمی ازدواج و طلاق و اجرای صیغه طلاق است.
از آنجا که انجام طلاق توافقی با خواست و رضایت زوجین صورت می گیرد، در صورت وجود شرایط و مدارک مورد نیاز به طور تقریبی می توان در کمتر از یک ماه، گواهی عدم سازش را از دادگاه خانواده دریافت نموده و در دفترخانه ازدواج و طلاق حضور یافته و صیغه طلاق را جاری سازند. انجام مراحل قانون برای طلاق توافقی ممکن است توسط زوجین یا وکلای آنان صورت گیرد. در این نوشتار ضمن بررسی مهمترین شرایط و مدارک لازم برای دریافت گواهی عدم سازش، شیوه های ارتباط با وکیل طلاق توافقی در تهران و انعقاد وکالتنامه با وی را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

طرح دادخواست طلاق توافقی
رسیدگی در دادگاه خانواده مستلزم نگارش دادخواست و تقدیم آن به دفتر دادگاه خانواده می باشد. دادخواست برگه چاپی خاصی است که مشخصات طرفین دعوی و موضوع دعوی بر روی آن قید می گردد. دادخواست طلاق توافقی ممکن است توسط زوجین یا وکیل طلاق توافقی طرح گردد. طرح دادخواست طلاق توافقی ممکن است توسط هریک از زوجین و با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی صورت پذیرد. برای این که دادخواست طلاق توافقی مورد رسیدگی قرار گیرد باید دربردارنده موارد زیر باشد:
- نام، نام خانوادگی، نام پدر، نشانی محل اقامت و سایر مشخصات هویتی زوجین
- نام، نام خانوادگی و نشانی دفتر وکیل طلاق توافقی، در صورتی که دادخواست توسط وکیل طرح شده باشد. در این صورت وکیل می بایست سند اثبات کننده وکالت خود را نیز در ضمن دادخواست به مرجع رسیدگی کننده تحویل دهد.
- ادله و مستندات پرونده؛ در این ستون از دادخواست می بایست دلایل و مدارکی که به موجب آن، زوجین می خواهند از یکدیگر جدا شوند بیان گردد. برای مثال ممکن است زوجین به گواهی پزشکی قانونی مبنی بر بچه دار نشدن زوجین استناد نمایند.
- پرداخت هزینه دادرسی؛ دعوای طلاق توافقی از جمله دعاوی غیر مالی می باشد، بنابراین هزینه دادرسی که می بایست در ضمن تقدیم دادخواست پرداخت شود تابع دعاوی غیر مالی خواهد بود. در صورتی که زوجین توانایی مالی برای پرداخت هزینه دادرسی دعوای طلاق را نداشته باشند، می توانند دادخواست اعسار را طرح نمایند. طرح دادخواست اعسار به معنای این است که خواهان دعوا توانایی مالی لازم برای پرداخت هزینه دادرسی را ندارند. با پذیرفته شدن دادخواست اعسار خواهان صورت موقت از پرداخت هزینه دادرسی، حق الوکاله وکیل معاضدتی و سایر هزینه های مربوط به دعوای طلاق معاف می شود.
پیشنهاد ویژه: نکات مهم دادخواست طلاق و انواع طلاق هم ممکن است برایتان جالب باشد.

شیوه رسیدگی به دعوا در دادگاه خانواده
طبق ماده 25 قانون حمایت خانواده چنانچه طلاق به درخواست زوجین، یعنی توافقی باشد دادگاه خانواده نخست باید موضوع را به مراکز مشاوره خانواده زیر نظر قوه قضاییه ارجاع دهد. همچنین زوجینی که نسبت به آینده رابطه زناشویی خویش امیدوارند، می توانند تقاضای طلاق توافقی را به صورت مستقیم در مراکز مشاوره زیر نظر قوه قضاییه طرح نمایند. در این صورت پس از شکل گیری جلسات مشاوره، اگر زوجین از طلاق انصراف ندهند، مراکز مشاوره با ذکر موارد توافق، پرونده را به دادگاه می فرستند و در این مسیر نقش وکیل طلاق توافقی در تهران جهت تسریع در روند رسیدگی پرونده بسیار می تواند تعیین کننده باشد.
پس از رسیدن پرونده به دفتر دادگاه خانواده، وقت رسیدگی توسط مدیر دفتر دادگاه و به دستور رئیس دادگاه تعیین شده و به طرفین ابلاغ می گردد. پس از تشکیل جلسه دادرسی، زوجین یا وکلای آنان در دادگاه حاضر شده و می توانند اظهارات خویش را بیان نمایند. طبق قانون حمایت خانواده، دادگاه خانواده با حضور یک نفر قاضی مرد به عنوان رئیس دادگاه و یک نفر قاضی زن به عنوان مشاور تشکیل می گردد. نظر قاضی زن تنها مشورتی است و تصمیم گیرنده نهایی در خصوص موضوع قاضی مرد می باشد. در صورتی که نظر قاضی مرد با قاضی زن مغایر باشد، در ضمن نگارش حکم به آن اشاره می شود و قاضی مرد می بایست آن را به صورت مستند و مستدل رد نماید.
در صورتی که طلاق به صورت توافقی طرح شده باشد، بنابر ماده 26 قانون حمایت خانواده، دادگاه گواهی عدم سازش را صادر می نماید. طبق ماده 28 قانون مذکور، دادگاه خانواده در ضمن صدور رای خود در مورد مسائلی از قبیل شروط ضمن عقد و مندرجات سند ازدواج، مهریه و نفقه زوجه، جهیزیه، حضانت اطفال و … تعیین تکلیف نماید.
انعقاد وکالتنامه با وکیل طلاق توافقی
دعوای طلاق توافقی ممکن است توسط زوجین یا وکلای آنان مطرح شود. در واقع زوجین می توانند تنظیم دادخواست صدور گواهی عدم سازش را به یک یا چند نفر وکیل دادگستری بسپارند. در این صورت وکیل دادگستری می تواند به نمایندگی از زوجین در دفاتر خدمات قضایی، دادگاه خانواده و … حضور یافته و دعوای طلاق توافقی را پیگیری نماید. در حال حاضر وکلای فعال در زمینه دعاوی طلاق از نظر قانونی می بایست دارای پروانه وکالت معتبر باشند. پروانه وکالت دادگستری توسط اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری(اسکودا) و یا مرکز وکلا و مشاورین حقوقی قوه قضاییه صادر می شود.
وکالت در دعوای طلاق برای کارآموزان وکالت ممنوع است. بنابراین وکیل طلاق توافقی در تهران می بایست دارای پروانه وکالت پایه یک دادگستری باشند. پروانه وکالت پایه یک پس از سپری کردن دوران کارآموزی و موفقیت در آزمون اختبار صادر می شود. برای ارتباط با وکلای پایه یک دادگستری به دو شیوه حضوری و غیر حضوری می توان اقدام نمود. شیوه حضوری ارتباط و ملاقات با وکیل طلاق در تهران مستلزم دریافت وقت قبلی و حضور در کانون های وکالت یا موسسات حقوقی می باشد.
دوست عزیز برای اینکه اطلاعات بیشتری در خصوص وکیل طلاق به دست بیاری، پیشنهاد میکنیم حتما مقاله بهترین وکیل طلاق در تهران رو هم مطالعه کنی.
علاوه بر شیوه حضوری در حال حاضر با توجه به رشد و پیشرفت دانش و فناوری اطلاعات، به شیوه غیر حضوری نیز می توان با وکلای پایه یک دادگستری ارتباط برقرار کرده و وکالت در پرونده طلاق توافقی را به وی واگذار نمود. در شیوه غیر حضوری با دسترسی به دستگاه هوشمند و اینترنت می توان به سامانه های اینترنتی کانون های وکلای دادگستری و موسسات حقوقی گوناگون وارد شده و از این طریق با وکلای دادگستری ارتباط برقرار کرده و از خدمات حقوقی آنان بهره مند شد. امروزه نام و نشانی دفتر اغلب وکلای دادگستری و همچنین مدت اعتبار پروانه وکالت آنان، در سامانه های اینترنتی مربوط به کانون های وکلا و موسسات حقوقی ذکر شده است.
پیشنهاد ویژه: انواع مشکلات دعاوی حقوقی هم شاید برایتان جالب باشد.

حق الوکاله وکیل
وکیل طلاق توافقی در تهران و سایر نقاط کشور در ازای ارائه خدمات حقوقی مثل وکالت در طلاق توافقی، از موکلین دستمزد و اجرتی تحت عنوان وکالتنامه دریافت می کنند. میزان حق الوکاله وکیل طلاق توافقی با توجه به مولفه های گوناگون متفاوت بوده و معمولاً مطابق با توافقات صورت گرفته بین وکیل و موکل تعیین می گردد. وکیل و موکل در تعیین حق الوکاله می بایست محدودیت های تعیین شده در تعرفه حق الوکاله، حق المشاوره و هزینه سفر وکلای دادگستری مصوب 1398 را رعایت نمایند. یکی از موضوعات تعیین کننده در دریافت حق الوکاله توسط وکیل طلاق توافقی در تهران ممکن است نتیجه حقوقی حاصل از طرح دعوی باشد.
مهمترین موضوعات حقوقی در رسیدگی به دعوای طلاق توافقی
در ادامه برخی از مهمترین نکات حقوقی که می بایست در یک فرایند رسیدگی به دعوای طلاق توافقی توسط طرفین دعوا و وکلای آنان، قضات دادگاه، شهود و … رعایت گردد مورد بررسی قرار می گیرد:
- همانطور که اشاره شد دادگاه خانواده در ضمن صدور گواهی عدم سازش می بایست در مورد حقوق مالی و غیرمالی زوجه و زوج مثل مهریه و حق حضانت فرزندان تعیین تکلیف نماید. در صورتی که زوجه رضایت دهد ممکن است پیش از تعیین تکلیف در مورد حقوق مالی و غیر مالی گواهی عدم سازش یا حکم طلاق توسط دادگاه خانواده صادر شود.
- طبق ماده 31 قانون حمایت خانواده اصولاً ارائه گواهی پزشک معتمد مبنی بر باردار نبودن زوجه برای صدور گواهی عدم سازش و انجام طلاق توافقی ضروری است، مگر این که زوجین در مورد وجود جنین توافق داشته باشند.
- اجرای صیغه طلاق و ثبت آن بنابر ماده 32 قانون مذکور منوط به سپری شدن مهلت های مربوط به اعتراض به رای و فرجام خواهی است.
- طبق ماده 34 قانون حمایت خانواده زوجین سه ماه پس از صدور گواهی عدم سازش فرصت دارند تا در دفاتر ثبت ازدواج و طلاق حضور یافته و با جاری ساختن صیغه طلاق و ثبت آن از یکدیگر جدا شوند. در صورتی که پس از گذشت سه ماه از تاریخ صدور گواهی عدم سازش زوجین در دفترخانه ثبت ازدواج و طلاق حضور نیافته و صیغه طلاق توافقی را جاری نسازند، گواهی عدم سازش از اعتبار ساقط می گردد.
- در صورتی که مطابق قانون یا بنابر توافق زوجین، گواهی عدم سازش از اعتبار ساقط گردد، کلیه توافقاتی که بر مبنای آن صورت پذیرفته است نیز بی اعتبار خواهند شد.
دوست عزیز اگر میخوای در مورد وکیل حقوقی بیشتر بدونی، پیشنهاد میکنیم حتما مقاله وکیل حقوقی رو هم مطالعه کنی.
شرط وکالت بلاعزل در طلاق
امروزه در بسیاری از موارد، در ضمن عقد ازدواج مرد حق وکالت در طلاق را به صورت بلاعزل به زوجه می سپارد. با وجود این که وکالت طبق قانون مدنی یک عقد جایز است و هر یک از طرفین هرگاه که خواست می تواند از آن خارج شود، اگر وکالت در ضمن عقد نکاح و به عنوان یک شرط ضمن عقد به زوجه اعطا شده باشد، مرد اصولاض نمی تواند از آن عدول کند.
در نتیجه زوجه ای که ضمن عقد نکاح وکالت بلاعزل در طلاق یافته باشد، می تواند پس از دریافت گواهی عدم سازش در دفترخانه ثبت ازدواج و طلاق حضور یافته و بدون حضور زوج، به نمایندگی از وی صیغه طلاق را جاری سازد.
طلاق یک نوع ایقاع یا عمل حقوقی یک جانبه بوده و اختیار اعمال آن با شوهر است. در صورتی که به دلایلی مانند غیبت، حبس یا بیماری به شوهر دسترسی نباشد، سردفتر ازدواج و طلاق به دستور دادگاه و به نمایندگی از شوهر صیغه طلاق را جاری ساخته و در حضور شهود آن را به ثبت می رساند.
پادکست دعاوی طلاق: دوست عزیز! برای به بدست آوردن اطلاعات بیشتر در خصوص وکیل طلاق، پیشنهاد میکنیم حتماً این پادکست رو گوش بدی!
انواع طلاق از نظر قانون مدنی
علاوه بر تقسیم بندی انواع طلاق به توافقی و غیرتوافقی، تقسیم بندی های دیگری نیز در مورد انواع طلاق وجود دارد. یکی از رایج ترین انواع تقسیم بندی که در مورد طلاق وجود داشته و ریشه شرعی دارد، تقسیم بندی طلاق به رجعی و بائن می باشد. منظور از طلاق رجعی طلاقی است که پس از جاری ساختن صیغه آن، شوهر در مهلت معینی (عده) فرصت دارد که به زندگی زناشویی بازگشته و اصطلاحاً رجوع نماید. در مقابل اگر یکی از شرایط قانونی خاص وجود داشته باشد، طلاق بائن است. منظور از طلاق بائن طلاقی است که رابطه زوجیت در آن پس از جاری ساختن صیغه به صورت کامل پایان یافته و شوهر در آن حق رجوع ندارد. در صورتی که زوجه غیر مدخوله باشد، یعنی تاکنون با وی رابطه زناشویی صورت نگرفته یا زوجه یائسه باشد، طلاق بائن است و در آن حق رجوع برای شوهر وجود ایجاد نخواهد شد.
طبق ماده 38 قانون حمایت خانواده در صورتی که طلاق رجعی باشد صیغه طلاق مطابق با قواعد موجود جاری شده و مراتب صورتجلسه می شود. در این صورت ثبت طلاق منوط به ارائه گواهی کتبی حداقل دو شاهد مبتنی بر سکونت زوجه در منزل مشترک با شوهر در طول مدت عده می باشد. سپس صورتجلسه شهادت شهود می بایست به امضای سردفتر ازدواج و طلاق برسد. البته این حق، به عنوان یک حق حمایتی برای زوجه در نظر گرفته شده و زوجه می تواند رضایت به ثبت بدون گواهی شهود دهد.

حضانت و نگهداری اطفال و نفقه
در صورتی که زوجین فرزندانی داشته باشند، یکی از موضوعات مهمی که می بایست در ضمن صدور گواهی عدم سازش توسط دادگاه خانواده در مورد آن صادر شود، تعیین تکلیف در مورد حضانت و نگهداری اطفال و نفقه می باشد. موضوع اصلی در مورد حضانت فرزندان طلاق، رعایت مصلحت آنان است. برای مثال به موجب ماده 43 قانون حمایت خانواده حضانت فرزندانی که پدر آنان فوت شده است با مادران آنان است. لکن با این حال در صورتی که به درخواست ولی قهری دادستان تشخیص دهد که به عهده گرفتن حضانت طفل توسط مادر به مصلحت وی نیست، می تواند حضانت طفل را به شخص صلاحیتدار بسپارد.
یکی از موضوعات مهمی که در مورد فرزندان طلاق وجود دارد این است که به موجب ماده 43 قانون حمایت خانواده، در مورد صغیر و مجنون، نمی توان آنان را به محل دیگر از محل اقامتشان انتقال داد یا از کشور خارج کرد. همچنین در یک دعوای طلاق توافقی ممکن است زوجین در مورد اموری مانند حضانت فرزندان و نحوه پرداخت نفقه آنان توافق کرده باشند.
در این صورت اگر دادگاه تشخیص دهد که توافقات صورت گرفته میان زوجین مغایر با مصلحت طفل است، یا احتمال دهد یکی از طرفین تعهدات خود را انجام نخواهد داد، به نحو مقتضی تعیین تکلیف می نماید. به شیوه مناسب تعیین تکلیف خواهد کرد و در این مسیر نقش وکیل طلاق توافقی در تهران بسیار می تواند تعیین کننده باشد.
چه نیاز حقوقی داری!؟
با چندتا کلیک ساده، هر نیازی داشته باشی برطرفش میکنیم!
روی ما حساب کن!
کلیک کنید: تنظیم اوراق قضایی
مقررات کیفری در خصوص دعاوی طلاق
به طور کلی حقوق خانواده در ایران تابع انجام تشریفات خاص و متعددی است که در صورتی که هر کدام از آنان رعایت نگردد، ممکن است ضمانت اجرای کیفری، حقوقی و انتظامی برای متخلف تعیین گردد. برای مثال می توان به ماده 49 قانون حمایت خانواده اشاره کرد. به موجب این ماده اگر مردی بدون ثبت طلاق توافقی در دفاتر رسمی زوجه خویش را طلاق دهد، ضمن الزام به ثبت واقعه به پرداخت جزای نقدی درجه 5 و یا حبس تعزیری درجه هفت (نود و یک روز تا شش ماه)، محکوم می شود. این مجازات همچنین در مورد مردی که از ثبت انفساخ یا بطلان نکاح خودداری نماید نیز جاری می شود.

علاوه بر این در صورتی که مرد با داشتن توانایی مالی از پرداخت نفقه زوجه و فرزندان تحت تکفل خود امتناع نماید نیز مرتکب جرم کیفری گردیده است. مجازات جرم عدم پرداخت نفقه مطابق با ماده 53 قانون حمایت خانواده حبس تعزیری درجه شش یعنی بیش از شش ماه تا دو سال می باشد.
نکته شایان توجه در مورد مقررات کیفری مربوط به دعوای طلاق توافقی این است که رسیدگی به جرایم کیفری در صلاحیت مراجع کیفری است. بنابراین رسیدگی مقدماتی به جرم عدم پرداخت نفقه و عدم ثبت طلاق توافقی در صلاحیت دادسرای عمومی و انقلاب می باشد. مطابق با قانون آیین دادرسی کیفری ضابطین دادگستری مکلفند شکایت کیفری را همه وقت قبول کرده و مورد رسیدگی قرار دهند.
پس از طرح شکایت کیفری در دادسرای عمومی و انقلاب، تحقیقات مقدماتی نسبت به جرم به دستور دادستان آغاز می گردد. اغلب جرایم کیفری مرتبط با طلاق توافقی از جمله جرایم قابل گذشت می باشند. مطابق با ماده 104 قانون مجازات اسلامی جرایم قابل گذشت جرایمی هستند که رسیدگی کیفری در مورد آنها جز با شکایت شاکی خصوصی شروع نمی شود.
لزوم اخذ وکیل در دعوای طلاق توافقی
همانطور که اشاره شد دعوای طلاق توافقی با خواست و رضایت زوجین طرح می گردد. برای سهولت هرچه بیشتر دریافت گواهی عدم سازش و انجام مراحل طلاق، حضور وکیل طلاق توافقی در پرونده می تواند بسیار موثر باشد. برخی از مهمترین دلایل حضور وکیل دادگستری در پرونده طلاق توافقی از قرار زیر است:
- در اغلب موارد حضور در محاکم دادگستری و دادگاه خانواده برای زوجین خصوصاً زن، تجربه ای تلخ و آزاردهنده است. بدون تردید واگذاری پرونده طلاق به وکیل طلاق توافقی در تهران ضرورت حضور و رفت و آمد زوجین به محاکم دادگستری را کاهش می دهد. بنابراین مشارکت وکیل دادگستری می تواند به حفظ سلامت روحی زوجین پس از طلاق کمک کند.
- با توجه به دانش و تجربه حقوقی، وکیل طلاق توافقی در تهران می تواند در کمترین زمان و بدون گیر کردن در پیچ و خم های حقوقی طلاق، پرونده را به نتیجه برساند. این در حالی است که زوجین در بسیاری از موارد با مباشرت خود در تنظیم دادخواست و لوایح قضایی، دشواری های جدیدی به یک پرونده طلاق توافقی اضافه می کنند.

- نتیجه عملی نکات ذکر شده در فوق این است که در صورت مشارکت وکیل دادگستری در پرونده طلاق توافقی در مدت زمان بسیار کمتری می توان پرونده طلاق را به ثمر نشاند.
- نکته شایان توجه این است که وکالت در پرونده طلاق ممکن است در هر یک از مراحل دادرسی صورت گیرد. در نتیجه پس از صدور گواهی عدم سازش توسط دادگاه خانواده نیز می توان برای اجرای صیغه طلاق و ثبت آن به یکی از وکلای دادگستری وکالت داد.
- از نظر حقوقی یک نفر وکیل دادگستری می تواند وکالت هر دو طرف(زوجین) را در دعوای طلاق توافقی به عهده بگیرد. بنابراین مشکلاتی که در صورت وجود دو وکیل در پرونده مطرح می شود معمولاً در پرونده های طلاق توافقی پیش نخواهد آمد.
مشاوره حقوقی در زمینه انواع طلاق
حقوق خانواده از جمله شاخه های تخصصی دانش حقوق است. گاه انجام یک اشتباه حقوقی کوچک مثل اقرار یا تنظیم اظهارنامه و … ممکن است تبعات و نتایج ناگوار زیادی در پی داشته باشد. به عبارت دیگر در مورد دعاوی مربوط به حقوق خانواده از جمله طلاق توافقی بسیاری از اشتباهات حقوقی ممکن است غیر قابل جبران باشند. از همین رو توصیه می شود پیش از انجام هرگونه اقدام حقوقی در زمینه دعوای طلاق توافقی و … با یک نفر وکیل طلاق توافقی در تهران یا سایر شهرستان ها مشاوره حقوقی داشته باشید. همانطور که اشاره شد در حال حاضر علاوه بر شیوه حضوری به شیوع غیر حضوری نیز می توان از خدمات مشاوره حقوقی برخوردار گردید.
نیاز به مشاوره با وکیل داری؟
همین الان؛ خیلی سریع نوبت مشاوره حضوری، تلفنی یا آنلاین خودتو رزرو کن تا دیر نشده!
کلیک کنید: رزرو نوبت مشاوره
مجموعه حقوقی کوشانفر با عضویت بهترین وکلای دعاوی خانوادگی در تهران و سایر شهرستان ها آماده ارائه انواع خدمات حقوقی مثل مشاوره حقوقی، رزرو وقت مشاوره، مطالعه پرونده های حقوقی و کیفری و … می باشد. در صورت تماس با مشاورین مجموعه حقوقی کوشانفر می توانید از خدمات حقوقی متنوعی در زمینه انواع دعاوی خانوادگی بهره مند شوید.
نگران نباشید! مجموعه ما با درک شرایط موکلین عزیز، هزینه مناسب و متناسب با شرایط مراجعین را در نظر می گیرد تا در کنار بار روانی پرونده خود، دغدغه فکری دیگری برای عزیزان ایجاد نشود. دوستان عزیز شما می توانید با کلیک بر روی لینک رزرو وقت مشاوره در منوی پایین صفحه، از خدمات مشاوره حضوری، تلفنی و آنلاین مجموعه ما بهره مند و در صورت تمایل اقدام به عقد قرارداد نمایید.
شما همچنین می توانید با کلیک بر روی لینک تنظیم اوراق قضایی از جمله تنظیم دادخواست، شکواییه، لایحه، اظهارنامه و…را با خیالی آسوده به ما بسپارید.
بدون دیدگاه