وکیل دعاوی تجاری | تنظیم و حل اختلاف قراردادهای تجاری در تهران

وکیل دعاوی تجاری

مقدمه

شما برای مطالعه این مقاله فقط به : 12 دقیقه زمان نیاز دارید!
امور تجاری و بازرگانی نیز همچون سایر امور در قوانین جمهوری اسلامی ایران مورد توجه قرار گرفته است. اما اینکه منظور از دعاوی تجاری چیست؟ وکیل دعاوی تجاری کبست؟ و چگونه می‌توان از اطلاعات حقوقی این وکیل به نحو احسنت استفاده نمود؟ از جمله اهداف ما در این مقاله است. همچنین نمونه‌های دعاوی تجاری جهت آشنایی بیشتر شما نیز بیان شده است. اطلاعات تکمیلی را با مطالعه وبلاگ ما دریافت نمایید. متشکرم

منظور از وکیل دعاوی تجاری کیست؟ (وکیل دعاوی تجاری کیست؟)

منظور از وکیل دعاوی تجاری یا وکیل قراردادهای تجاری در تهران یکی از وکلای دادگستری می باشد که در دعاوی و امور حقوقی تجاری، فعالیت می نماید. به طور کلی وکلای دعاوی تجاری ممکن است در گستره وسیعی از دعاوی حقوقی و کیفری، مشارکت داشته باشند. وکیل دعاوی تجاری ممکن است نمایندگی قانونی اشخاص حقیقی یا حقوقی را به عهده بگیرد.

وکلای دادگستری برای وکالت در امور حقوقی و کیفری می بایست دارای مجوز قانونی خاصی با نام پروانه وکالت دادگستری باشند. برای دریافت پروانه وکالت دادگستری، متقاضیان می بایست دارای مدرک تحصیلی کارشناسی در رشته حقوق و یا سایر مدارک تحصیلی مشابه مثل مدرک سطح چهار حوزه باشند. متقاضیان دارای صلاحیت، نخست می بایست در آزمون وکالت شرکت نمایند. دو سازمان صلاحیتدار که پروانه وکالت را برای متقاضیان واجد صلاحیت صادر می نمایند اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری و مرکز وکلا و مشاورین حقوقی قوه قضاییه می باشد.

مطابق با ماده 5 قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، دو نهاد مذکور مکلفند هر سال حداقل یک بار نسبت به برگزاری آزمون وکالت با همکاری سازمان سنجش و آموزش کشور مبادرت نمایند. پس از برگزاری آزمون کتبی، برای پذیرفته شدگان پروانه کارآموزی وکالت صادر می شود. در طول دوران کارآموزی وکلای دادگستری می توانند تحت نظارت وکیل سرپرست و به صورت محدود، وکالت اشخاص را به عهده بگیرند.

پس از سپری شدن دوران کارآموزی و قبولی در آزمون اختبار، برای پذیرفته شدگان دارای صلاحیت، پروانه وکالت پایه یک دادگستری صادر می شود. در واقع از نظر شکلی، شرط اصلی برای وکالت در محاکم دادگستری، دارا بودن پروانه وکالت معتبر می باشد. در ادامه این نوشتار برخی از مهمترین موضوعات حقوقی مربوط به وکیل دعاوی تجاری و وظایف وی را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

میخوای وکیل بگیری؟!

قبل از اینکه وکیل بگیری؛ حتما این مقاله رو باید بخونی!

کلیک کنید: راهنمای انتخاب وکیل

منظور از دعاوی تجاری چیست؟

به طور کلی منظور از دعاوی تجاری اختلافات و موضوعاتی می باشد که در راستای انجام یک فعالیت تجاری یا بازرگانی میان طرفین حادث شده است. طبق ماده 1 قانون مجازات اسلامی تاجر کسی است که شغل معمولی خود را انجام معاملات تجاری قرار داده باشد. وفق ماده 2 قانون تجارت مصوب 1311 برخی از مهمترین انواع فعالیت ها و معاملات تجاری عبارت از موارد زیر است:

  • خرید یا به دست آوردن اموال منقول با قصد فروش، اعم از این که در آن مال تصرفاتی صورت گرفته یا نگرفته باشد.
  • تصدی به فعالیت حمل و نقل در خشکی، آب و دریا به هر نحوی که باشد.
  • هر نوع عملیات دلالی، حق العمل کاری و یا عاملی و همچنین مبادرت به هر نوع تاسیساتی که برای انجام برخی از امور ایجاد گردیده است، از قبیل تسهیل معاملات ملکی، پیدا کردن خدمه، یا تهیه و رسانیدن ملزومات.
  • راه اندازی و تاسیس هر نوع کارخانه به شرط این که برای رفع حوائج و امور شخصی نباشد.
  • تصدی به عملیات حراجی
  • تصدی به هر نوع نمایشگاه های عمومی
  • هر نوع عملیات بانکی و صرافی
  • معاملات برواتی از قبیل این که میان تاجر با تاجر یا شخص غیر تاجر باشد.
  • عملیات مربوط به بیمه اعم از بیمه دریایی و غیردریایی
  • کشتی سازی، کشتی رانی و خرید و فروش کشتی

شیوه ارتباط با وکیل تجاری

برای ارتباط با وکیل دعاوی تجاری به دو شیوه حضوری و غیر حضوری می توان اقدام نمود. شیوه حضوری ارتباط با وکیل، مستلزم گرفتن وقت قبلی و مراجعه به دفاتر وکالت و موسسات حقوقی می باشد. بدیهی است برای ارتباط با وکلای دعاوی تجاری به شیوه حضوری محدودیت های مکانی و زمانی قابل توجهی وجود دارد. برای مثال برای مراجعه به دفاتر وکالت تنها در ساعات خاصی از شبانه روز (وقت اداری یا عصرها)، می توان اقدام نمود.

نیاز به مشاوره با وکیل داری؟

همین الان؛ خیلی سریع نوبت مشاوره حضوری، تلفنی یا آنلاین خودتو رزرو کن تا دیر نشده!

کلیک کنید: رزرو نوبت مشاوره

 

در مقابل برای ارتباط با وکیل دعاوی تجاری و انعقاد وکالت نامه با وی، می توان به شیوه غیر حضوری یا برخط نیز اقدام نمود. در شیوه غیر حضوری با مراجعه به سامانه های اینترنتی کانون های وکلا و مرکز وکلای قوه قضاییه، می توان اطلاعات هویتی و نشانی وکلای دادگستری دارای پروانه وکالت معتبر را یافت. همچنین در حال حاضر بسیاری از موسسات حقوقی با ارائه فهرست نام وکلای با تجربه در گرایش حقوقی خاص، پیدا کردن وکیل را بیش از پیش ساده کرده اند. بنابراین یکی از راه های ارتباط با وکلای با تجربه، مراجعه به سامانه های اینترنتی موسسات حقوقی است.

شیوه ارتباط با وکیل
شیوه ارتباط با وکیل

همچنین باید توجه داشت که در انتخاب وکیل به شیوه غیر حضوری محدودیت های خاصی که در شیوه حضوری وجود دارد، موجود نیست. برای مثال جهت ارتباط با بسیاری از موسسات حقوقی به شیوه برخط، محدودیت زمانی وجود نداشته و متقاضیان در هر ساعت شبانه روز و در هفت روز هفته می توانند با وکلای پایه یک دادگستری ارتباط داشته و وکالت در پرونده تجاری را به وی بسپارند. از جمله دیگر مزایای ارتباط با وکیل دعاوی و قراردادهای تجاری در تهران به شیوه غیر حضوری، مناسب تر بودن قیمت خدمات غیر حضوری وکلا نسبت به خدمات حضوری می باشد.

پیشنهاد میکنیم حتما نگاهی به وبلاگ وکیل کلاهبرداری هم بندازید.

مهمترین وظایف وکیل دعاوی تجاری چیست؟

با توجه به این که وکیل دعاوی تجاری، وکالت کدام یک از طرفین دعوا را به عهده گرفته است، وظایف وکیل متفاوت می باشد. همچنین وکلای دادگستری ممکن است وکالت اشخاص حقیقی و حقوقی را در انعقاد انواع قراردادهای تجاری به عهده بگیرند. در این صورت بدون آن که وکیل در دادگاه و سایر محاکم دادگستری حضور پیدا کند، در ازای دریافت حق الوکاله قراردادهای تجاری را به نمایندگی از تجار و شرکت های تجاری منعقد می سازند.

از همین روی در ادامه ضمن دو گفتار به بررسی برخی از مهمترین وظایف وکیل تجاری از حیث مداخله در قراردادهای تجاری و دعاوی تجاری را مورد بررسی قرار می دهیم.

وظایف وکیل در خصوص دعاوی تجاری

دعاوی تجاری ممکن است در محاکم حقوقی یا کیفری طرح گردند. در واقع دعاوی تجاری خود به دو نوع دعاوی حقوقی و کیفری تقسیم می شوند:

  • وکالت در دعاوی حقوقی تجاری؛ دعاوی حقوقی در ارتباط با روابط خصوصی اشخاص حقیقی و حقوقی اقامه می گردند. مطابق با قانون آیین دادرسی مدنی رسیدگی به این دعاوی حسب مورد در صلاحیت شورای حل اختلاف یا دادگاه های عمومی و حقوقی می باشد. دعاوی حقوقی با طرح دادخواست توسط خواهان شروع شده و در صورتی که وی از ادامه فرایند دادرسی منصرف گردد، رسیدگی به موضوع خاتمه می یابد. در مقابل خوانده دعوای حقوقی شخصی است که دادخواست و ادعای خواهان بر علیه وی طرح شده است.
وکیل قراردادهای تجاری
وکیل قراردادهای تجاری

وظایف وکیل دعاوی و قراردادهای تجاری در تهران بر حسب این که وکالت خواهان یا خوانده را به عهده گرفته باشد با هم تفاوت دارد. اگر وکیل وکالت خواهان را پذیرفته باشد، اصلی ترین وظیفه او طرح دادخواست و اثبات ادعای خواهان در دادگاه عمومی می باشد. در همین راستا وکیل خواهان ممکن است لوایحی را به دادگاه تقدیم و یا در دادگاه حضور پیدا کرده و برای اثبات ادعای موکل خویش اظهارات خود  را بیان می دارد.

چنانچه وکیل در یک دعوای حقوقی وکالت خوانده را به عهده گرفته باشد، وظیفه اصلی او دفاع از خوانده در برابر ادعای خواهان است.

  • وکالت در دعاوی کیفری تجاری؛ در بخش های گوناگون قانون تجارت از قبیل مواد 243 تا 269 قانون تجارت، اشخاص دخیل در فعالیت های تجاری ممکن است به اتهام جرایمی از جمله کلاهبرداری، خیانت در امانت، تصرف در اموال دولتی و … محکوم شوند. برای مثال طبق ماده 249 قانون تجارت هر کس با سوء نیت و به صورت متقلبانه مردم را تشویق به پذیره نویسی یا خرید سهام شرکت های تجاری نماید، چنانچه اقدامات وی موثر واقع شده باشد به مجازات کلاهبرداری محکوم می شود.

چند نمونه از مهمترین دعاوی تجاری

در ادامه برخی از مهمترین و رایج ترین دعاوی تجاری قابل طرح در محاکم دادگستری را مورد بررسی قرار می دهیم:

  • دعوای انجام تعهدات قراردادی؛ هنگامی که میان دو یا چند شخص حقیقی یا حقوقی به عنوان تاجر قراردادهای تجاری انعقاد می یابد، طرفین معامله در برابر همدیگر انجام اموری مثل پرداخت وجه یا تسلیم مورد معامله را متعهد می شوند. چنانچه یکی از طرفین معامله بر خلاف مقررات قانونی و مفاد قرارداد، از انجام تعهدات خویش خودداری نماید، طرف مقابل یا وکیل قراردادهای تجاری در تهران  می تواند بر علیه متخلف در دادگاه حقوقی طرح دعوی نماید.

بر مبنای قانون آیین دادرسی مدنی رسیدگی به دعاوی ناشی از قراردادهای تجاری در صلاحیت دادگاه شهرستانی است که عقد می بایست در آنجا اجراء شود. مثلاً اگر در ذیل قرارداد خرید صد تن جو، میان طرفین توافق شود که محموله در اصفهان به خریدار تحویل گردد، چنانچه فروشنده از انجام تعهد خود (تسلیم) خودداری کند، خریدار می بایست در دادگاه حقوقی شهر اصفهان (محل اجرای تعهد) دادخواست را طرح نماید. البته باید در نظر داشت که اگر موضوع معامله مال غیر منقولی باشد، رسیدگی به دعاوی مربوط به آن در صلاحیت دادگاه شهرستانی است که ملک در حوزه قضایی آن قرار دارد.

مهمترین دعاوی تجاری
مهمترین دعاوی تجاری
  • دعوای فسخ یا ابطال معامله؛ هنگامی که یکی از طرفین معاملات تجاری از ادامه قرارداد منصرف گردد یا به طور کلی معلوم گردد به دلیل فقدان یکی از شرایط صحت قراردادها، قرارداد تجاری باطل است، دعوای فسخ یا ابطال معامله اقامه می شود. از نظر حقوقی رای دادگاه در خصوص دعوای فسخ یا ابطال، رای اعلامی است. منظور از رای اعلامی این است که فسخ یا ابطال معامله در اختیار دادگاه نیست، بلکه دادگاه با صدور حکم اعلامی، تایید می کند که قرارداد پیش از این فسخ گردیده یا از ابتدا باطل بوده است.

وظایف وکیل دعاوی تجاری در محاکم کیفری

همانطور که اشاره شد وکیل دعاوی تجاری ممکن است وکالت اشخاص حقیقی و حقوقی را در محاکم کیفری به عهده گیرد. رسیدگی کیفری هنگامی آغاز می گردد که یک یا چند جرم ارتکاب یافته باشد. مطابق با ماده 2 قانون مجازات اسلامی جرم رفتاری است که برای آن در قانون مجازات تعیین شده باشد. بخش های گوناگون قانون تجارت و سایر قوانین مربوط به حقوق تجارت، دربردارنده مقررات کیفری می باشند و در بسیاری از موارد رفتاری را مورد جرم انگاری قرار داده اند.

برای مثال در مورد مدیر عامل و اعضای هیات مدیره شرکت های سهامی، در صورتی که در خصوص تشکیل جلسات و اعلام امورات شرکت به مجامع عمومی دچار تخلف گردند، ممکن است به تحمیل حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی محکوم شوند.

بر اساس قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1392، تحقیقات مقدماتی در مورد جرایم کیفری در دادسرای عمومی و انقلاب به عمل می آید. در نتیجه بزه دیده یا زیان دیده از جرم می تواند به دادسرای عمومی و انقلاب محل تحقق جرم مراجعه کرده و شکایتنامه را طرح نماید. مقامات قضایی دادسرا اعم از دادستان، بازپرس، دادیار، قاضی کشیک و … مکلفند شکایات کیفری را همه وقت قبول نمایند. مطابق با قانون اساسی چنانچه هر کدام از مسئولین قضایی دادخواهی مردم را به بهانه هایی مانند پایان یافتن وقت اداری مورد رسیدگی قرار ندهد، به مجازات امساک از احقاق حق محکوم خواهد شد.

چنانچه ارتکاب جرم توسط متهم برای مقامات قضایی دادسرا ثابت شد، ایشان ضمن صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست، پرونده را به دادگاه کیفری صلاحیتدار ارسال می نمایند. وظایف وکیل دعاوی و قراردادهای تجاری در تهران در محاکم کیفری نیز با توجه به این که وکالت شاکی یا متهم را به عهده گرفته باشد، متفاوت است.

چه نیاز حقوقی داری!؟

با چندتا کلیک ساده، هر نیازی داشته باشی برطرفش میکنیم!
روی ما حساب کن!

کلیک کنید: تنظیم اوراق قضایی

 

وظایف وکیل قراردادهای تجاری در تهران

بخش مهمی از وظایف وکیل دعاوی تجاری، مشارکت در نگارش و تنظیم قراردادهای تجاری می باشد. انواع قراردادهای تجاری بر مبنای ماده 10 قانون مدنی و در قالب قراردادهای آزاد منعقد می یابند. البته شایان توجه است که عنوان انواع قراردادهای تجاری با توجه به موضوع آن تعیین می گیرد. همانطور که در ماده 2 قانون تجارت مشاهده شد، قراردادهای تجاری ممکن است عقود گوناگونی از قبیل قراردادهای حمل و نقل، قرارداد بیمه، قراردادهای پیمانکاری و … را شامل شوند.

وکیل قراردادهای تجاری در تهران
وکیل قراردادهای تجاری در تهران

بدون تردید نگارش قراردادهای تجاری مستلزم اشراف و آگاهی نسبت به قوانین و مقررات متعددی است که در زمینه حقوق تجارت به تصویب رسیده اند. بر همین مبنا حضور وکیل دادگستری متبحر و کاربلد، در سرنوشت قراردادهای تجاری تاثیر بسزایی بر جای خواهد گذاشت.

وکلای دعاوی تجاری ممکن است دارای مدرک وکالت تخصصی در دعاوی تجاری از کانون وکلای دادگستری باشند. همچنین بسیاری از وکلای متبحر در امور تجاری، معمولاً دارای تحصیلات دانشگاهی تکمیلی در زمینه حقوق قراردادهای داخلی و بین المللی می باشد.

یک قرارداد تجاری معمولاً از یک مقدمه و چند ستون تشکیل می گردد که مواد قرارداد در آن ذکر می شود. تنظیم قراردادهای تجاری ممکن است به صورت رسمی و در دفاتر ثبت اسناد رسمی صورت پذیرد. در مورد برخی از قراردادهای تجاری خاص مثل مشارکت در ساخت انعقاد قرارداد رسمی در دفاتر ثبت اسناد رسمی ضروری است. در صورتی که وکیل دعاوی و قراردادهای تجاری در تهران به نمایندگی از تاجر یا شرکت های تجاری قرارداد را منعقد سازد باید در ذکر آن قید نماید که این قرارداد به نمایندگی و وکالت از شخص اصلی انعقاد یافته است.

پادکست وکیل حقوقی: دوست عزیز! برای به بدست آوردن اطلاعات بیشتر در خصوص وکیل حقوقی، پیشنهاد میکنیم حتماً این پادکست رو گوش بدی!

شیوه انعقاد وکالتنامه با وکیل و پرداخت اجرت وی

برای این که وکیل دادگستری نمایندگی قانونی تجار را در تنظیم قرارداد یا دعاوی تجاری به عهده بگیرد، باید میان وکیل و موکل وکالتنامه تنظیم شود. وکالتنامه خود قرارداد حقوقی خاصی است که میان وکیل و موکل در زمینه موضوع مورد وکالت تنظیم می شود. به موجب وکالتنامه وکیل اختیار قانونی پیدا می کند که دعاوی مربوط به شخص تجاری را در محاکم قضایی و سایر مراجع پیگیری نماید.

موضوعی که باید در نظر داشت این است که عقد وکالت یکی از انواع عقود جایز است. یعنی هر کدام از طرفین آن اعم از وکیل و موکل می تواند هر زمان که خواست عقد وکالت را فسخ کرده و از وکالتنامه خارج باشد. البته این به معنای این نیست که وکیل در برابر موکل خویش هیچگونه مسئولیتی ندارد.

مطابق با قانون مدنی در صورتی که از اقدامات یا ترک فعل وکیل خساراتی به موکل وارد آید، وکیل می بایست خسارات وارد شده به موکل را جبران نماید. اگر موکل عقد وکالت را فسخ کرده و اصطلاحاً وکیل را اخراج نماید، باید موضوع اخراج به اطلاع وکیل و دادگاه برسد. تا زمانی که اخراج وکیل به اطلاع او نرسیده است اقدامات قانونی او در حدود وکالت در حق موکل خود اعتبار خواهد داشت.

شیوه انعقاد قرارداد با وکیل
شیوه انعقاد قرارداد با وکیل

موکل در ازای اقداماتی که وکیل برای او انجام می دهد، مکلف است اجرتی تحت عنوان حق الوکاله به وی پرداخت نماید.  میزان حق الوکاله وکیل دعاوی تجاری اصولاً مطابق با تراضی و توافق طرفین یعنی وکیل و موکل تعیین می گردد. در تعیین حق الوکاله می بایست محدودیت های مقرر در تعرفه حق الوکاله، حق المشاوره و هزینه سفر وکلای دادگستری رعایت گردد. برای مثال مطابق با آیین نامه مذکور وکلای دادگستری می توانند وکالت در دعاوی مربوط به اقربای درجه یک تا طبقه سوم را به صورت رایگان به عهده بگیرند.

امور حقوقی شرکت های تجاری

در چارت اداری شرکت های تجاری بزرگ، معمولاً بخشی به عنوان امور حقوقی و قراردادها وجود دارد. کارکنان این بخش معمولاً دانش آموختگان رشته حقوقی و وکلای دادگستری می باشند. در صورتی که یک شرکت تجاری که بخش حقوقی دارد بخواهد با یکی از وکلای دادگستری خارج از شرکت قرارداد وکالتنامه منعقد سازد، می بایست از طریق بخش امور حقوقی با وکیل قراردادهای تجاری در تهران مذاکره نماید. در واقع بسیاری از وظایفی را که ممکن است وکلای حقوق تجارت انجام دهند، توسط کارکنان امور حقوقی شرکت انجام می گیرد.

با این حال در مواردی که میان وکیل دادگستری و شرکت های تجاری وکالتنامه منعقد می گردد، شرکت تجاری به عنوان یک شخص حقوقی مستقل باید حق الوکاله وکیل را در موعد مقرر پرداخت نماید. در این صورت وکیل دادگستری به عنوان نماینده قانونی شخص حقوقی شرکت می تواند در محاکم قضایی حضور پیدا کرده و در دعاوی تجاری مشارکت یابند.

در حال حاضر نمایندگان حقوقی شرکت های خصوصی نمی توانند به عنوان وکیل شرکت، در محاکم دادگستری حضور پیدا کرده و پرونده های حقوقی و کیفری را مورد پیگیری قرار دهند. در سال 1401 طرح استفاده از نمایندگان حقوقی برای شرکت های خصوصی در مجلس شورای اسلامی طرح شد لیکن به تصویب نرسید. بنابراین هرچند برخی از شعب دادگاه های عمومی مشکلی با وکیل نبودن نماینده حقوقی شرکت های خصوصی ندارند، لیکن به طور کلی وکالت در دعاوی مربوط به شرکت های خصوصی در حال حاضر تنها توسط وکلای دادگستری ممکن است.

یک وکیل قراردادهای تجاری در تهران ممکن است وکالت چند شخصی حقیقی و حقوقی را به عهده بگیرند. در این صورت چنانچه میان هرکدام از موکلین وکیل دعوای مشترکی طرح گردد به گونه ای که دخالت در هر دو پرونده را برای وکیل غیر ممکن سازد، وکیل می بایست یکی از موکلین خویش را رها کرده و تنها وکالت یکی از طرفین دعوا را به عهده بگیرد. همچنین در صورتی که میان وکیل و قاضی یا طرف مقابل دعوا قرابت خانوادگی تا درجه سه از طبقه سه وجود داشته باشد، وکیل نمی تواند در پرونده وکالت نماید.

نکات حقوقی تکمیلی در خصوص وکالت در دعاوی تجاری

در ادامه برخی از مهمترین نکات حقوقی مرتبط با وظایف وکیل دعاوی و قراردادهای تجاری در تهران مورد بررسی قرار خواهد گرفت:

  • وکلای متبحر دارای نظم شخصی ویژه ای بوده و همواره وقت شناسند. چرا که وکالت در محاکم دادگستری مستلزم انجام اقداماتی است که معمولاً مدت زمان محدودی برای آن وجود دارد. در همین راستا نیز وکلای دادگستری می بایست به صورت دقیق و در زمان قانونی مشخص نسبت به انجام اقدامات مورد نیاز مبادرت نماید. همانطور که اشاره شد در صورتی که به خاطر اشتباهات و تخلفات وکیل خساراتی به موکل وارد شود، مطابق با ماده 1 قانون مسئولیت مدنی وکیل مکلف است از عهده جبران خسارات وارد شده به موکل برآید.
  • همچنین در صورتی که با وجود انجام اقدامات قانونی، موکل از پرداخت حق الوکاله وکیل خودداری نماید، وکیل می تواند بر علیه وی دعوای مطالبه را طرح نماید.

دوست عزیز اگر میخوای در مورد وکیل حقوقی بیشتر بدونی، پیشنهاد میکنیم حتما مقاله وکیل حقوقی رو هم مطالعه کنی.

  • علاوه بر مسئولیت کیفری و حقوقی وکیل دعاوی و قراردادهای تجاری در تهران در برابر موکل خویش مسئولیت انتظامی نیز دارد. در واقع چنانچه وکیل در انجام وظایف وکالت، مرتکب تخلف انتظامی از انجام آیین نامه های وکلا گردد، به تخلف وی در دادسرای انتظامی وکلا رسیدگی می شود. در صورتی که دادسرای انتظامی وکلا ارتکاب تخلف قانونی توسط وکیل را تشخیص دهد، پرونده وکیل به دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم قضات ارسال می شود. در صورتی که پس از بررسی موضوع در دادگاه انتظامی، تخلفات وکیل محرز گردد حسب مورد یکی از مجازات های انتظامی مورد حکم قرار می گیرد. بنابراین حسب مورد ممکن است ضمانت اجرای تعلیق یا ابطال پروانه وکالت مورد حکم قرار گیرد.

برای ارتباط با بهترین وکیل دعاوی تجاری می توانید با مجموعه حقوقی کوشانفر در تماس باشید. گروه حقوقی کوشانفر با عضویت بهترین وکلای دادگستری آماده ارائه خدمات مشاوره حقوقی، وکالت در دعاوی، تنظیم لوایح و … می باشد.

مطالب مرتبط

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانهتنظیم اوراق قضاییرزرو نوبت مشاوره راهنمای انتخاب وکیلتماس فوری

یه پیشنهاد شگفت انگیز  !

همین الان

با کد تخفیف 12800

برای هر پرونده حقوقی که داری؛

۱۰ درصد تخفیف بگیر؛

این فرصت دیگه تکرار نمیشه!

یه پیشنهاد شگفت انگیز !

 

همین الان

با کد تخفیف 12800

برای هر پرونده حقوقی که داری؛

۱۰ درصد تخفیف بگیر؛

این فرصت دیگه تکرار نمیشه!

وکیل کوشانفر