وکیل ورزشی | تنظیم قراردادها و دفاع از دعاوی ورزشی | ارائه مشاوره تخصصی

وکیل ورزشی در تهران

مقدمه

شما برای مطالعه این مقاله فقط به : 13 دقیقه زمان نیاز دارید!
آیا اطلاع دارید چه نوع ورزش‌هایی در قانون ایران مجاز هستند؟ آیا ایراد صدمه به بازیکن مقابل در حین بازیهای ورزشی دارای مسئولیت کیفری است؟ و یا در صورتی که شما ورزشکار هستید آیا می‌دانید چگونه باید با تیم‌های ورزشی قرارداد ببندید؟ این سؤالات و سایر سؤالات مشابه را وکیل کوشانفر در این وبلاگ به وضوح برایتان شفاف سازی نموده و پاسخ داده است. همچنین به تمامی نکات لازم در دعاوی ورزشی، لزوم مشاوره با وکیل ورزشی و انواع روش‌های مشاوره با این وکیل نیز پرداحته شده است. جهت مطالعه تا پایان با ما همراه باشید.

مروری بر حوزه فعالیت وکلای ورزشی

منظور از وکیل ورزشی یکی از وکلای دادگستری می باشد که تحت عنوان وکیل دعاوی ورزشی یا وکیل قراردادهای ورزشی شناخته می شود که وکالت افراد را در اینگونه دعاوی و قراردادها بر عهده می گیرد. دنیای ورزش از جهات متعدد و گوناگونی با قوانین و مقررات حقوقی ارتباط دارد. از یک سو در سطح ورزش حرفه ای قراردادهای متنوعی میان ورزشکاران، اعضای کادر فنی، مربی و باشگاه های ورزشی منعقد می گردد. از سوی دیگر ماهیت بسیاری از رشته های ورزشی با قواعد ورزشی گره خورده است.

به عنوان نمونه به موجب بند ث ماده 158 قانون مجازات اسلامی انجام عملیات ورزشی در حدود مقررات آن ورزش و به شرطی که آن مقررات با شرع و قانون مغایر نباشد، مجاز می باشد. برای مثال چنانچه در طی یک مسابقه کشتی، لاله گوش یکی از ورزشکاران در نتیجه حرکت ورزشکار مقابل بشکند، در صورتی که مقررات قانونی مذکور رعایت شده باشد، ورزشکار مذکور مجرم نیست. این در حالی است که اگر رفتار مذکور در خارج از تشک کشتی و مثلاً در خیابان بر شخص دیگری اجراء گردد، مرتکب قابل مجازات بوده و علاوه بر تحمیل تعزیر می بایست دیه جراحات وارد شده را به بزه دیده پرداخت نماید.

علاوه بر حوزه حقوق جزا و مسئولیت کیفری ورزشکاران، در زمینه حقوق قراردادها نیز وکلای ورزشی فعالیت های گوناگونی انجام می دهند. معمولاً قراردادهای ورزشی از نوع قرارداد اجاره اشخاص می باشند. اصلی ترین وظیفه ای که وکیل قراردادهای ورزشی ممکن است به عهده بگیرد، نگارش و تنظیم قرارداد های ورزشی می باشد. همانطور که پیداست وکلای ورزشی ممکن است وکالت ورزشکاران یا باشگاه های ورزشی را در محاکم دادگستری برای پیگیری پرونده های حقوقی و کیفری به عهده بگیرند. در این نوشتار ضمن بررسی برخی از مهمترین قوانین و مقررات مرتبط با حوزه حقوق ورزشی، شرایط و وظایف وکیل دعاوی ورزشی را از جهت دارا بودن پروانه وکالت معتبر و سابقه کاری مرتبط، مورد بررسی قرار خواهیم داد.

وکیل ورزشی
وکیل ورزشی

وکیل ورزشی کیست؟

به طور کلی منظور از وکیل ورزشی یکی از وکلای دادگستری می باشد که وکالت امور قانونی مربوط به حقوق ورزشی را  به عهده می گیرد. وکیل ورزشی ممکن است گستره وسیعی از اقدامات حقوقی در ارتباط با ورزش های گوناگون و روابط حقوقی میان ورزشکاران، مسئولین و … را انجام دهد. به عنوان مثال همانطور که اشاره شد وکیل ورزشی ممکن است نگارش قراردادهای ورزشی را به عهده بگیرند.

از نظر حقوقی وکیل دادگستری کسی است که دارای پروانه وکالت دادگستری معتبر باشد. در حال حاضر اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری(اسکودا) و مرکز وکلا و مشاورین حقوقی قوه قضاییه دو سازمان صلاحیتدار برای صدور پروانه وکالت دادگستری می باشند. مطابق با ماده 5 قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار سازمان های مزبور مکلفند هر سال حداقل یک بار نسبت به برگزاری آزمون وکالت با همکاری سازمان سنجش مبادرت نمایند. پذیرفته شدگان آزمون های وکالت پس از احراز صلاحیت های عمومی به عنوان کارآموز، تحت نظارت وکیل سرپرست به صورت محدود وکالت می کنند. پس از پایان یافتن دوران کارآموزی و قبول شدن در آزمون اختبار، پروانه وکالت پایه یک دادگستری به وکیل اعطاء می گردد.

یک وکیل دعاوی ورزشی ممکن است دارای مدرک وکالت تخصصی در زمینه حقوق و دعاوی ورزشی باشد. مدرک وکالت تخصصی معمولاً توسط کانون های وکلا به وکلای با تجربه و پس از احراز صلاحیت های تخصصی لازم، اعطاء می گردد. همچنین وکلای ورزشی ممکن است دارای تحصیلات دانشگاهی کارشناسی ارشد و دکتری در رشته حقوق ورزشی و سایر رشته های علمی مرتبط باشد. اما به طور کلی همه وکلای دادگستری که دارای پروانه وکالت معتبر باشند، می توانند در امور مربوط به قراردادهای ورزشی و دعاوی مربوط به فعالیت های ورزشی مشارکت داشته باشند.

میخوای وکیل بگیری؟!

قبل از اینکه وکیل بگیری؛ حتما این مقاله رو باید بخونی!

راهنمای انتخاب وکیل

وظایف وکیل دعاوی ورزشی چیست؟

همانطور که اشاره شد وکلای ورزشی به طور کلی ممکن است در دعاوی ورزشی یا قراردادهای ورزشی مداخله نمایند. وکیل دعاوی ورزشی به موجب وکالتنامه، نمایندگی قانونی شخص حقیقی یا حقوقی خاص را در فرایند های دادرسی محاکم دادگستری به عهده می گیرند. برخی از مهمترین انواع دعاوی که ممکن است توسط وکلا در محاکم قضایی طرح گردند، عبارت از موارد زیر است:

دعاوی حقوقی یا مدنی

این گروه از دعاوی مربوط به حقوق شخصی اشخاص در ارتباط با یکدیگر است و جنبه خصوصی دارد. رسیدگی به این دعاوی اصولاً در صلاحیت شورای حل اختلاف یا دادگاه عمومی و حقوقی می باشد. مطابق با قانون آیین دادرسی مدنی برای رسیدگی به دعاوی حقوقی می بایست «دادخواست» تنظیم شده و به مرجع قضایی صالح تقدیم گردد.


وکیل حقوقی؛همه نکاتی که قبل از انتخاب وکیل، باید بدونی!

دوست عزیز اگر میخوای در مورد وکیل حقوقی بیشتر بدونی، پیشنهاد میکنیم حتما این مقاله رو هم مطالعه کنی.

وظایف وکیل ورزشی در دعاوی حقوقی با توجه به این که وکالت خواهان یا خوانده را به عهده گرفته باشد متفاوت است. خواهان کسی است که دعوای حقوقی را آغاز کرده و در صورتی که او از ادامه رسیدگی منصرف شود، دادرسی متوقف می گردد. در واقع خواهان کسی است که ادعای آن دارد که طرف مقابل دعوا، حقی از حقوق او را پایمال کرده است. در مقابل خوانده کسی است که دعوای حقوقی بر علیه وی طرح شده است.

اگر وکیل ورزشی وکالت خواهان را به عهده گرفته باشد، وظیفه اصلی او طرح دادخواست حقوقی و اثبات ادعای خواهان در محاکم قضایی می باشد. برای مثال در صورتی که وکیل دادگستری، وکالت ورزشکار مصدوم را در مقابل شرکت بیمه به عهده گرفته باشد، باید در ضمن ارائه دادخواست و مدارک لازم، برای دادگاه اثبات کند که قانوناً شرکت بیمه مکلف به پرداخت خسارات خواهان می باشد.

چنانچه وکیل وکالت خوانده را در یک دعوای حقوقی به عهده گرفته باشد، وظیفه اصلی او دفاع در برابر ادعای خواهان می باشد. وکلای دادگستری معمولاً این وظیفه را با نگارش لوایح دفاعی انجام می دهند. به عنوان مثال اگر وکیل دادگستری وکالت یک باشگاه ورزشی را به عنوان خوانده دعوای مطالبه به عهده گرفته باشد، وظیفه دارد ضمن نگارش لایحه دفاعیه با استناد به قرائنی مثل فسخ قرارداد یا بطلان آن و … برائت ذمه موکل خویش را به اثبات برساند.

وکیل دعاوی ورزشی
وکیل دعاوی ورزشی

وکالت در دعاوی کیفری یا جرایم ورزشی

منظور از دعاوی کیفری موارد ارتکاب جرم است. طبق ماده 2 قانون مجازات اسلامی جرم رفتاری است که در قانون برای آن مجازات تعیین شده باشد. جرایم به دو دسته کلی عمدی و غیر عمدی تقسیم می شوند. رسیدگی به جرایم در صلاحیت محاکم قضایی کیفری می باشد. مطابق با قانون آیین دادرسی کیفری تحقیقات مقدماتی در مورد جرم، در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان محل وقوع جرم انجام می گیرد. در صورتی که در مقامات قضایی دادسرا ارتکاب جرم توسط متهم را محرز دانستند، ضمن صدور کیفرخواست و قرار جلب به دادرسی، پرونده را به دادگاه کیفری صلاحیتدار ارسال می کنند.

چه نیاز حقوقی داری!؟

با چندتا کلیک ساده، هر نیازی داشته باشی برطرفش میکنیم!
روی ما حساب کن!

تنظیم اوراق قضایی

دادگاه کیفری پس از بررسی موضوع و احراز تکمیل بودن پرونده، دستور تعیین وقت رسیدگی را صادر می کند. پس از صدور این دستور مدیر دفتر دادگاه وقت رسیدگی را تعیین کرده و طی ارسال ابلاغیه ای آن را به اطلاع طرفین (شاکی و متهم) می رساند. حسب مورد دادگاه ممکن است قرار های تامین و سایر قرارهای قضایی را در فرایند دادرسی صادر نماید. مثلاً ممکن است برای تشخیص خسارات وارد شده به یک ورزشکار در نتیجه فعالیت ورزشی، قرار جلب نظر کارشناسی پزشکی قانونی را صادر نماید.

پس از تشکیل جلسات رسیدگی و اعلام ختم دادرسی، قاضی دادگاه کیفری می بایست به صورت فوری و نهایتاً ظرف مهلت یک هفته نسبت به صدور رای قانونی مناسب اقدام نماید. به طور کلی در صورتی که ارتکاب جرم توسط متهم برای دادگاه محرز نگردد، حکم برائت صادر می شود. در مقابل چنانچه ارتکاب جرم توسط متهم در منظر دادگاه به اثبات برسد با توجه به عنوان جرم ارتکابی، مرتکب به یکی از انواع مجازات ها محکوم می گردد.

sport lawyer
sport lawyer

وظایف وکیل قراردادهای ورزشی چیست؟

وکیل قراردادهای ورزشی به نمایندگی از موکلین خویش که معمولاً ورزشکاران حرفه ای و باشگاه های ورزشی می باشند، به انعقاد قراردادهای ورزشی مبادرت می نمایند. موضوع قراردادهای ورزشی معمولاً مجموعه ای از تعهدات و انتظارات بازیکن در برابر یک باشگاه ورزشی و همچنین تعهدات باشگاه به پرداخت دستمزد و فراهم ساختن تسهیلات لازم برای انجام تعهدات قراردادی ورزشکار می باشد.

برخی از مهمترین نکاتی که در نگارش یک قرارداد ورزشی می بایست مد نظر قرار گیرد، عبارت از موارد زیر است:

  • در قراردادهای ورزشی که توسط وکیل انعقاد می یابد، باید به این موضوع تصریح گردد که وکیل دادگستری به نمایندگی از شخص اصیل در قرارداد مداخله می کند. همچنین سند اثبات کننده وکالت وکیل یا وکالتنامه نیز می بایست در ذیل اسناد مربوط به قرارداد ورزشی ضمیمه گردد.
  • یک قرارداد ورزشی از یک مقدمه، ستون مربوط به مشخصات طرفین قرارداد و ستون مربوط به شرح قرارداد تشکیل می گردد. در مقدمه به این موضوع تصریح می گردد که این قرارداد فی مابین شخص … و باشگاه … برای مدت … منعقد گردید. در ستون مربوط به طرفین قرارداد، مشخصات هویتی طرفین قرارداد از قبیل نام، نام خانوادگی، نشانی محل اقامت و … در مورد اشخاص حقیقی و نام، شماره ثبت و نشانی شرکت در مورد اشخاص حقوقی قید گردد.
  • همانطور که اشاره شد قراردادهای ورزشی اغلب در قالب عقود نامعین موضوع ماده 10 قانون مدنی و یا عقد اجاره اشخاص انعقاد می یابد. برهمین مبنا موضوع قرارداد باید دارای شرایط کلی موضوع همه قراردادهای قانونی باشد. یعنی تعهدی که باشگاه یا بازیکن در ذیل قرارداد به عهده می گیرد، می بایست مشروع و قانونی باشد. بنابراین قراردادهایی که در مورد برخی از ورزش های غیر قانونی مثل مسابقات زیرزمینی قفس، منعقد می گردد به دلیل نامشروع و غیرقانونی بودن، فاقد اعتبار حقوقی می باشند.

مهمترین ویژگی های بهترین وکلای ورزشی

وکلای ورزشی کاربلد ممکن تحصیلات دانشگاهی در کارشناسی ارشد و دکتری رشته حقوق داشته باشند. همچنین ایشان ممکن است موفق به کسب مدرک وکالت تخصصی از کانون وکلای دادگستری باشند. به طور کلی مهمترین ویژگی وکلای ورزشی، داشتن سوابق کاری قابل توجه در زمینه دعاوی و قراردادهای ورزشی می باشد. از آنجا که موکلین وکلای ورزشی را اغلب ورزشکاران حرفه ای تشکیل می دهند، وکالت در امور ورزشی مستلزم رعایت نظم، ترتیب و برنامه ریزی هدفمند می باشد. در واقع با توجه به سبک زندگی خاص ورزشکاران حرفه ای، وکلای این افراد می بایست دارای نظم شخصی و مهارت های رفتاری خاصی باشند.

یکی دیگر از ویژگی های بهترین وکلای دادگستری، داشتن قدرت بیان و توانایی اقناع می باشد. وکلای دادگستری که اظهارات خود را در راستای برپایی حقوق و عدالت بیان می دارند، می بایست دارای فصاحت کلام بوده و بیان روشن و شفافی داشته باشند. بدون تردید دستپاچه شدن در محضر دادگاه و سایر محاکم دادگستری، تپق زدن و پرش افکار ممکن است به شکست وکیل در یک دعوای حقوقی یا کیفری منتهی گردد.

از جمله دیگر ویژگی های وکیل قراردادهای ورزشی خوب، می توان به داشتن قلم شیوا اشاره کرد. خواه در مورد نگارش قرارداد های ورزشی و خواه در مورد شرکت در دعاوی، وکلای دادگستری به نمایندگی از موکل خود اوراق و نامه های قضایی گوناگونی را به مراجع مختلف تسلیم می نمایند. توانایی نگارش حقوقی و بیان وقایع و مستندات به شیوه روشن، موجب تاثیرگذاری متون نگارش یافته به دست وکیل شده و بی شک در پیروزی پرونده موثر است.

وکیل قراردادهای ورزشی
وکیل قراردادهای ورزشی

وکالتنامه و حق الوکاله وکیل ورزش

برای سپردن وکالت در امور حقوقی ورزشی مثل نگارش قرارداد و طرح دعاوی ورزشی به وکیل، می بایست قراردادی با نام وکالتنامه منعقد گردد. وکالتنامه میان بازیکن یا باشگاه ورزشی به عنوان موکل و وکیل دادگستری تنظیم می شود. وکلای دادگستری در ازای ارائه خدماتی مثل وکالت در دعاوی و مشاوره حقوقی، اجرتی تحت عنوان حق الوکاله دریافت می کنند. مطابق با تعرفه حق الوکاله، حق المشاوره و هزینه سفر وکلای دادگستری در وکالتنامه می بایست حق الوکاله وکیل و نحوه پرداخت آن به صراحت تعیین گردد.

میزان حق الوکاله وکیل ورزشی مطابق با توافقات صورت گرفته میان موکل و وکیل صورت می گیرد. البته در تعیین میزان حق الوکاله، محدودیت هایی که در تعرفه حق الوکاله، حق المشاوره و هزینه سفر وکلای دادگستری ذکر شده نیز باید رعایت گردد.

به طور کلی وکالت یک عقد جایز است. یعنی هر کدام از طرفین(وکیل و موکل) هرگاه که خواستند، می توانند از عقد وکالت خارج شده و به آن پایان دهند. البته این به معنای این نیست که طرفین در برابر همدیگر هیچ تعهدی ندارند. وکیل مکلف است تا هنگامی استعفا نداده است اقدامات مورد نیاز برای پیگیری حقوق موکل خود مثل اعتراض به آرای حقوقی را انجام دهد. همچنین طبق قانون آیین دادرسی مدنی در صورتی که موکل وکیل خود را اخراج کند، می بایست این موضوع را به اطلاع دادگاه و وکیل برساند. چنانچه تاکنون اخراج وکیل به اطلاع وی نرسیده باشد، اقداماتی که در حدود وکالت در حق موکل خویش انجام می دهد از نظر قانونی دارای اعتبار خواهد بود.

نیاز به مشاوره با وکیل داری؟

همین الان؛ خیلی سریع نوبت مشاوره حضوری، تلفنی یا آنلاین خودتو رزرو کن تا دیر نشده!

رزرو نوبت مشاوره

شرایط برائت از مسئولیت کیفری برای ورزشکاران

همانطور که اشاره شد انجام رفتاری مثل مشت زدن به دیگری که ممکن است در حالت عادی به عنوان جرم تلقی گردد، چنانچه در قالب تمرینات و مسابقات رشته ورزشی بوکس انجام گیرد، جرمی تحقق نیافته است. در اصطلاح حقوقی عملیات ورزشی به عنوان یکی از عوامل رافع مسئولیت کیفری شناخته می شود. در نتیجه حتی چنانچه آسیب هایی نیز در نتیجه عملیات ورزشی به ورزشکاران وارد آید، آسیب زنندگان مسئولیت کیفری نخواهند داشت. برای این که مسئولیت کیفری مرتکب در عملیات ورزشی زایل گردد می بایست شرایط زیر مطابق با ماده 158 قانون مجازات اسلامی وجود داشته باشد:

  • اقدامات مرتکب در حدود مقررات ورزش مورد نظر باشد.
  • مقررات ورزش مورد نظر با قوانین، اخلاق و موازین شرعی مغایرت نداشته باشد.
  • انجام اقدامات ورزشی مذکور مطابق با شرایط قانونی لازم انجام گیرد.
وکیل ورزشی
وکیل ورزشی

مهمترین وظایف وکیل ورزشی

برخی از مهمترین وظایف وکیل ورزشی عبارت است از:

  • وکالت در دعاوی ورزشی؛ همانطور که اشاره شد در دنیای ورزش همواره میان ورزشکاران حرفه ای و باشگاه ها و سازمان های ورزشی دعاوی حقوقی و کیفری مطرح می گردد. یکی از اصلی ترین وظایفی که ممکن است وکیل دعاوی ورزشی به عهده بگیرد، تنظیم دادخواست حقوقی، اظهارنامه، شکایتنامه و … می باشد. از همین رو وکیل ورزشی می بایست نسبت به رشته ورزشی خاصی که در زمینه آن وکالت می کند، اطلاعات کافی داشته باشد. وکلای ورزشی همچنین باید مقررات قانونی و آیین نامه های تصویب شده در رابطه با رشته ورزشی مورد نظر را مطالعه کرده و بر آنها تسلط پیدا کند.
  • وکیل قراردادهای ورزشی که در زمینه انعقاد قراردادهای ورزشی فعالیت می کند، باید در زمینه حقوق قراردادها تخصص و سابقه درخشان داشته باشد. حقوق قراردادها یکی مهمترین شاخه های علم حقوق است که موضوع آن به طور کلی معاملات و مبادلاتی است که اشخاص حقیقی و حقوقی با یکدیگر انجام می دهند. یک قرارداد ورزشی می بایست دارای عنوان، مقدمه، ستون مربوط به طرفین قرارداد و ستون مربوط به شرح قرارداد باشد. موضوع قراردادهای ورزشی معمولاً شرکت بازیکن برای یک دوره زمانی خاص در یک باشگاه یا تیم ورزشی است.
  • همچنین قراردادهای ورزشی ممکن است میان سایر اعضای کادر فنی مثل سرمربی و … با مسئولیت یک باشگاه انعقاد یابد. در قراردادهای ورزشی معمولاً دارندگان حق امضای شرکت اعم از مدیر عامل، مدیر امور حقوقی و … به عنوان نمایندگان باشگاه و شخص ورزشکار اعم از بازیکن، مربی، کارشناس و … یا وکلای آنان انعقاد می یابد.

زمان پایان یافتن قراردادهای ورزشی

یکی از موضوعات مهمی که در قرارداد ورزشی باید قید گردد، زمان پایان قرارداد است. البته در ذیل یک قرارداد ورزشی خاتمه مدت قرارداد ممکن است منوط به تحقق امور بیرونی مثل قهرمانی در لیگ یا … گردد. برای مثال ممکن است تمدید یک قرارداد ورزشی با یک بازیکن فوتبال در ضمن قرارداد، منوط به کسب عنوان آقای گلی توسط او گردد. در این صورت چنانچه بازیکن پس از پایان فصل آقای گل نشده باشد، قرارداد ورزشی به صورت خود به خود منفسخ می گردد.

Lawyer of sports contracts
Lawyer of sports contracts

مسئولیت کیفری و حقوقی وکیل ورزشی

هرچند وکالت از جمله عقود جایز است و وکیل می تواند هر زمان که خواست از عقد خارج شود، لیکن این امر به معنای عدم مسئولیت وکیل نسبت به موضوع وکالت نیست. کما این که به موجب قانون مدنی در صورتی که از اقدامات یا ترک فعل وکیل، به موکل خساراتی وارد شود، وکیل می بایست از عهده پرداخت خسارات وارد شده به موکل برآید. به عنوان نمونه اگر وکیل یک بازیکن با وجود امکان تجدیدنظرخواهی نسبت به رای دادگاه، از اعتراض به رای ظرف مهلت قانونی خودداری کرده و این موضوع را به موکل خویش اطلاع ندهد، از نظر قانونی ضامن خسارات موکل خواهد بود.

همچنین چنانچه وکیل ورزشی در راستای انجام وظایف وکالت، مرتکب یکی از عناوین کیفری گردد، تحت تعقیب قرار گرفته و ممکن است به مجازات های قانونی محکوم گردد. برای مثال در صورتی که وکیل ورزشی وسایل یا مدارکی را از موکل خود برای اثبات دعوا دریافت کرده باشد، ولی بر خلاف قانون مدارک مزبور را در اختیار طرف مقابل قرار دهد یا آنها را از بین ببرد به اتهام جرم خیانت در امانت موضوع ماده 674 قانون مجازات اسلامی، تحت تعقیب قرار گرفته و ممکن است به مجازات حبس تعزیری و جزای نقدی محکوم گردد.

علاوه بر ضمانت اجرای حقوقی و مجازات کیفری که در بالا به آن اشاره شد، وکیل در صورت انجام تخلفات انضباطی ممکن است توسط دادسرای انتظامی وکلا تحت پیگرد قرار گیرد. در صورتی که ارتکاب تخلفات انضباطی توسط وکیل در دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم قضات اثبات گردد، وکیل ممکن است به یکی از مجازات های انضباطی از قبیل تعلیق یا ابطال پروانه وکالت محکوم گردد.

پادکست وکیل حقوقی:
دوست عزیز! برای به بدست آوردن اطلاعات بیشتر در خصوص وکیل حقوقی، پیشنهاد میکنیم حتماً این پادکست رو گوش بدی!

مشاوره حقوقی در زمینه وظایف وکیل ورزشی

همانطور که اشاره شد وکیل دعاوی ورزشی می بایست یا عضو کانون وکلای دادگستری و یا مرکز وکلا و مشاورین حقوقی قوه قضاییه باشد. برای انعقاد قرارداد وکالت با وکلای پایه یک دادگستری و همچنین دریافت مشاوره در زمینه امور حقوقی و دعاوی ورزشی به دو شیوه حضوری و غیر حضوری می توان اقدام نمود.

شیوه حضوری ارتباط با وکلای دادگستری مستلزم حضور در دفاتر وکالت و موسسات حقوقی همراه با دریافت وقت قبلی است. این در حالی است که امروزه با رشد دانش بشری و فناوری اطلاعات به سادگی می توان از طریق اینترنتی و به صورت برخط با وکلای متخصص در امور دعاوی ورزشی و … آشنا شد و از ایشان مشاوره حقوقی دریافت کرد. شیوه های مشاوره حقوقی نیز دارای انواع گوناگون مثل آنلاین، تلفنی و … می باشد. یکی از مزایای مشاوره حقوقی به صورت برخط و غیر حضوری این است که این کار را در هر ساعت از شبانه روز می توان انجام داد.

مجموعه حقوقی کوشانفر با عضویت بهترین وکلای ورزشی از سراسر ایران آماده ارائه خدمات وکالت در دعاوی، مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی، تنظیم اوراق قضایی، رزرو نوبت مشاوره و … می باشد. برای استفاده از خدمات حقوقی متنوعی که در زمینه حقوق ورزشی وجود دارد، توصیه می شود با گروه حقوقی کوشانفر در تماس باشید.

مطالب مرتبط

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانهتنظیم اوراق قضاییرزرو نوبت مشاوره راهنمای انتخاب وکیلتماس فوری

یه پیشنهاد شگفت انگیز  !

همین الان

با کد تخفیف 12800

برای هر پرونده حقوقی که داری؛

۱۰ درصد تخفیف بگیر؛

این فرصت دیگه تکرار نمیشه!

یه پیشنهاد شگفت انگیز !

 

همین الان

با کد تخفیف 12800

برای هر پرونده حقوقی که داری؛

۱۰ درصد تخفیف بگیر؛

این فرصت دیگه تکرار نمیشه!

وکیل کوشانفر